Simple Up CL

Simple Up CL

nooit meer val-incidenten met de Simple up CL®
Breng uw patiënt moeiteloos op elke gewenste werkhoogte voor knieopname, enkelopname, het maken van röntgenfoto's en veel andere behandelingen

Accessoires

Accessoires

Diverse accessoires en toepassingen voor de Simple Up CL.

Nooit meer val-incidenten met de Simple Up. Breng uw patiënt moeiteloos op elke gewenste werkhoogte voor knieopname, enkelopnamen, het maken van röntgenfoto’s en veel andere behandelingen.

Veilig en Efficiënt

U hoeft niet langer met een trapje of opstapje te werken. Simple Up heeft een stabiel hefplateau dat met één druk op de knop geleidelijk omhoog gaat. De patiënt kan zich met beide handen stevig vasthouden aan de beugels. Is het onderzoek gereed? Dan laat u de Simple Up weer rustig dalen tot het groene veiligheidslicht aangaat. De patiënt kan nu veilig afstappen.

Beter voor uw medewerkers, Veiliger voor uw patiënten

Met de Simple Up brengt u uw patiënt moeiteloos op elke gewenste hoogte, bijvoorbeeld voor het maken van röntgenfoto’s van de voeten of een behandeling aan de benen. Dankzij de lage opstaphoogte voorkomt u met de Simple Up vervelende val incidenten voor uw patiënten. En omdat u zelf in een ergonomische werkhouding staat, wordt uw rug minder belast. Dat werkt een stuk prettiger!

Wetgeving

Met het inzetten van de Simple Up op uw afdeling voldoet u aan de Nederlandse en Europese wetgeving betreffende ergonomie en gezondheid op de werkvloer. Simple Up is een geregistreerd medisch hulpmiddel (klasse 1, type B ) en voldoet aan de gestelde eisen die in het Besluit Medische Hulpmiddelen 94/42EC staan.

Ontmoet ons team

Albert Kramer

Albert Kramer

Directeur

Wat andere zeggen

Hoor van de gebruikers hoe Simple de Up is!
Funs Schlangen - Zuyderland Ziekenhuis

Funs Schlangen - Zuyderland Ziekenhuis

DE PATIËNT STAAT VEEL VEILIGER EN STABIELER

“ Waarom zouden wij en de patiënten risico’s nemen? De Simple Up is een fantastische verbetering van onze afdeling bij orthopedische opnamen bij belaste opnamen. Door met de Simple Up te werken, zijn de te lage trapjes en opstapjes verleden tijd. Veiligheid in het ziekenhuis is zeer belangrijk en daar wordt gelukkig steeds meer en beter naar gekeken.”

Uit Gamma Nieuws (NVMBR)

Uit Gamma Nieuws (NVMBR)

Alleen maar winnaars

"De patiënt is optimaal beveiligd. Het plateau kan tot 73 cm hoogte gebracht worden. Dat maakt het zelfs mogelijk om een rolstoelpatiënt zo uit de rolstoel op het plateau te schuiven. Beter kan eigenlijk niet. En de laborant hoeft niet meer te tillen of te bukken voor ondersteuning. Het mes snijdt in dit geval echt aan twee kanten.”

Contact

Vraag een folder of een proefplaatsing aan via het contactformulier.

Adres Gegevens / Productie

Hamersveldseweg 135a, 3833GN, Leusden, Nederland

Neem contact met ons op!

Melius Pro b.v.
+31 33 434 50 60
info@meliuspro.com
Maandag t/m Vrijdag 08.30 - 17.00

Contact