Over ons

Wij zijn een karakteristiek familiebedrijf. Melius Pro bedenkt en bouwt hulpmiddelen die u helpen veiliger, ergonomischer en efficiënter te werken. Goed voor u en goed voor uw patiënten!

Wij ontwerpen, fabriceren en leveren de Simple Up zelf vanuit onze locatie in Leusden. Lees meer over de Simple Up op de desbetreffende pagina.

Werkveld

Honderden (inter) nationale ziekenhuizen, zorginstellingen en particulieren behoren tot onze klanten en partners. 

Kennis

Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn, beschikken we over de benodigde kennis. Wij instrueren na levering alle betrokken in langdurig en efficiënt gebruik van het apparatuur. Om uw gebruikerskennis te optimaliseren, organiseren wij samen met onze distributeurs, zo nu en dan workshops of komen we langs voor demonstraties en trainingen.

Service

Een ziekenhuis of zorginstelling is vaak een zeer complexe organisatie waarin goed werkende apparatuur van levensbelang is. Wij zijn partner van vele honderden ziekenhuizen, zorginstellingen en kleinere particulieren in de Benelux, Duitsland, Ierland, Zwitserland, Oostenrijk en Nieuw-Zeeland. Wij verkopen en installeren niet alleen de Simple Up, maar leveren ook service op dit systeem. Goede service en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Service overeenkomst

Wij bieden u de mogelijkheid een serviceovereenkomst af te sluiten voor een of meerdere apparaten. Hiermee bent u voor een vast bedrag per jaar verzekerd van goed onderhouden apparatuur en voorkomt u onvoorziene kosten. De overeenkomst is opgesteld aan de hand van richtlijnen van de brancheorganisatie FHI (Federatie Het instrument). De prijs, de duur en de inhoud ervan worden in overleg afgestemd op uw wensen en kan in overleg worden bijgesteld. 

Service verzoeken

Heeft u storing aan uw Simple Up? Wij kijken eerst of wij het probleem op afstand voor u kunnen oplossen. Als dit niet het geval is, vragen wij u per e-mail een klachtomschrijving met een opdracht te verstrekken. Vervolgens sturen wij zo snel mogelijk een servicemonteur langs om het probleem te verhelpen.

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteit en gerichte dienstverlening staan centraal binnen de organisatie van Melius Pro. Om hier invulling aan te geven is een managementsysteem opgezet welke voldoet aan de norm eisen.

Recyclen

Wij zijn als bedrijf aangesloten bij Stichting Open. Deze stichting zet zich in voor het op een goede en verantwoorde manier inzamelen en recyclen van afgedankte elektronische apparatuur.

Facebook
LinkedIn