Producten

Simple Up

Simple Up

Nooit meer valincidenten met de Simple Up. Breng uw patiënt moeiteloos op elke gewenste werkhoogte voor vele doeleinden.

Accessoires

Accessoires

Diverse accessoires en toepassingen voor de Simple Up.

Veilig en efficiënt

De Simple Up gaat geleidelijk omhoog en omlaag. De patiënt kan zich vast houden aan de beugels. Is het onderzoek gereed? Als het groene veiligheidslicht weer aan gaat kan de patiënt veilig afstappen.

Beter voor uw medewerkers, veiliger voor uw patiënten

Patiënten kunnen veilig opstappen en afstappen. De patiënt kan vervolgens op elke gewenste hoogte worden gebracht. En omdat u zelf in een ergonomische werkhouding staat, wordt uw rug minder belast.

Wetgeving

Met de Simple Up voldoet u aan de Nederlandse én Europese wetgeving betreffende ergonomie en gezondheid op de werkvloer. Simple Up is een geregistreerd medisch hulpmiddel (klasse 1, type B ) en voldoet aan de gestelde eisen die in het Besluit Medische Hulpmiddelen 94/42EC staan.

Wat andere zeggen

Funs Schlangen - Zuyderland Ziekenhuis

Funs Schlangen - Zuyderland Ziekenhuis

DE PATIËNT STAAT VEEL VEILIGER EN STABIELER

“Waarom zouden wij en de patiënten risico’s nemen? De Simple Up is een fantastische verbetering voor onze afdeling bij orthopedische opnamen bij belaste opnamen. Door met de Simple Up te werken, zijn de te lage trapjes en opstapjes verleden tijd. Veiligheid in het ziekenhuis is zeer belangrijk en daar wordt gelukkig steeds meer en beter naar gekeken.”

Uit Gamma Nieuws (NVMBR)

Uit Gamma Nieuws (NVMBR)

Alleen maar winnaars

"De patiënt is optimaal beveiligd. Het plateau kan tot 73 cm hoogte gebracht worden. Dat maakt het zelfs mogelijk om een rolstoelpatiënt zo uit de rolstoel op het plateau te schuiven. Beter kan eigenlijk niet. De laborant hoeft niet meer te tillen of te bukken voor ondersteuning. Het mes snijdt in dit geval echt aan twee kanten.”

Contactgegevens

Melius Pro

Hamersveldseweg 135a
3833 GN Leusden, Nederland

Neem contact met ons op!

+31 (0)33 434 50 60
info@meliuspro.com
Maandag - vrijdag 08:30 - 17:00

Contact

Facebook
LinkedIn